Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Summetone

Jeg føler jeg har mistet summetonen. «Det oppnås ikke kontakt med abonnenten». Jeg tror dette er kroppens respons på den tilbakelagte jule- og nyttårsfeiringen. – Ikke fordi det har vært  en heftig feiring på noe vis, men jeg har tatt meg ekstra sammen for å kunne gjennomføre. Jeg har også vært nødt til å bruker mer medisin enn vanlig, for å stå løpet ut. Det er det ingen som ser, for utad ser jeg visst veldig oppegående ut. Og det er jo fint, på sin måte.

Nå er det tilbake til hverdagen, og for min del betyr det roligere dager. Og rolig er bra, når man er sliten i kropp og sinn. Men tenk at jeg er sliten av å feire jul med familien! Empty batteryBare å skrive den setningen byr meg imot. Jeg blir veldig trist av å tenke på at det kanskje skal være sånn til evig tid. Så i morgen skal jeg prøve å legge tankene til side, for jeg blir definitivt ikke bedre om jeg skal være trist på toppen av alt.

Jeg har ingen nyttårsforsett i år. For jeg må fokusere på å holde hodet over vannet. Det gjør jeg best ved å høre etter når kroppen prøver å fortelle meg noe. Akkurat nå forteller den meg at jeg må ta det med ro. Så inntil videre har jeg ingen andre planer enn å gjøre akkurat det.

De beste ønsker for det nye året,

Anita

Blogglisten hits

@kronisk_lykkelig på Instagram

@kronisklykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook

6 kommentarer

 1. Randi

  Godt Nyttår 🙂
  Vi er vist flere som er satt på lading 😉 Ønsker deg gode dager framover i det nye året 🙂

  Randi

  • Anita

   Takk i like måte ?

 2. Elisabeth Brun Myren

  Nyttårsklem fra ei som også er p lading etter jula!!

  • Anita

   Stor klem tilbake ⭐️ Får håpe det blir en slags hurtiglading på oss ?

 3. Anna

  God bedring (enn så meningsløst det er å si det til en kroniker) ☺ Det er akkurat som om du skriver om dagen min i dag! Håper rekonvalesensen etter jula går fort og at du får noen gode dager før du blir dårlig igjen☺

  • Anita

   Takk, Anna! Ønsker det samme for deg. Veldig glad for at du tar deg tid til å lese og kommentere ?

© 2023 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑

%d bloggere liker dette: