Hvem er jeg?

Min nettstedsadresse er: http://kronisklykkelig.no , men det visste du nok allerede, siden du har funnet veien inn hit. Du kan lese mer om hvem jeg er, her: https://kronisklykkelig.no/informasjon/hvem-er-hun-kronisk-lykkelige/

Informasjon om deg

Dersom du legger inn kommentarer på siden, lagres din kommentar, din IP-adresse, samt din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/.

Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Dersom du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Dersom du kontakter meg via sidens kontaktskjema, vil den informasjonen du gir meg oppbevares i inntil 3 år, eller til du ber om at den slettes. Informasjonen vil ikke deles videre på noe vis.

Informasjonskapsler

Dersom du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du selv be om at navn, e-post og nettsted lagres til senere besøk. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å oppgi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, lenker til artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Jeg kan ikke gå god for hva disse sidene lagrer av innhold om deg og ditt besøk.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg

Dersom du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for å kunne gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk, i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av nettstedets eier.

For brukere som registrerer seg som abonnenter på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine

Dersom du er abonnent på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene som er lagret om deg. Dette omfatter all data du har lagt igjen her. Du kan også be om å få slette alle personopplysninger som ellers måtte være lagret om deg. Dette omfatter ikke opplysninger nettstedet er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor kan opplysningene dine bli brukt?

Det samles inn informasjon om besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker Akismet antispam- tjenesten. Informasjonen som samles inn avhenger av hvordan administratoren setter opp Aksimet for nettstedet, men typisk inkluderer det den kommenterendes IP-adresse, brukeragent, refererende side og nettstedets URL (sammen med annen informasjon som er opgitt av den kommenterende, som navn, brukernavn, epost- adresse og kommentaren i seg selv).

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, opp mot kommentarer registrert som spam.

Min kontaktinformasjon

Du kan kontakte meg via anita@kronisklykkelig.no eller ved å bruke dette kontaktskjemaet.