De viktigste rollene jeg har, er å være mamma, stemor, ektefelle og matmor. Jeg hadde en gang i tiden også en rolle i arbeidslivet som jeg var fornøyd med, helt til livet ville det annerledes. I 2013 ble jeg plutselig kronisk syk, og falt av den grunn ut av arbeidslivet. Kanskje er dette en midlertidig situasjon, kanskje ikke. Men livet har uansett fått en ekstra dimensjon, og nye hensyn å ivareta.

Foruten de fysiske plagene kronisk sykdom medfører, er det en knallhard prøvelse for selvfølelsen og stoltheten å ikke kunne jobbe. I Norge ER man i stor grad det man jobber med. Så hvem er jeg liksom nå da?

Nå jobber jeg med å akseptere det som er, gi slipp på det som var, og håpe på det Anita Hjertviksten Lindlandsom kan bli. Bloggen er min måte å dele denne jobben med omverden på.

Tusen takk for at du leser!

Med vennlig hilsen,

Anita Hjertviksten Lindland

Følg meg gjerne på InstagramFacebook og Twitter, eller kontakt meg her.