Denne bloggen handler om hvordan livet mitt med kronisk sykdom, arter seg. Jeg prater høyt om noe flertallet holder for seg selv, fordi jeg vil fasadesamfunnet til livs. Dersom vi ikke prater om det som er vanskelig, blir det fort tabubelagt og vanskeligere for omverden å forstå. Og de aller fleste av oss, har noe å stri med. Så hvorfor ikke bare si det som det er?

Hvorfor kalte jeg bloggen for “Kronisk lykkelig”? Det er jo ingen som er det? Vel, jeg er typen som ofte søker etter informasjon på nettet. Og når helsetilstanden er som den er, starter søkene mine litt for ofte med ordet “kronisk”. Du skulle bare visst hvor mange rare forslag Google kommer opp med, når man starter med å skrive “kronisk” i søkefeltet! Men jeg har enda til gode å få forslag om å søke etter kronisk lykke. Samtidig er det vel sånn at samtlige av oss er på konstant jakt etter lykke, eller det som gjør oss lykkelige. Og når man blir syk, leter man ekstra febrilsk etter noe som kan gjøre livet bedre og lykkeligere. Så for å kombinere to ord som vanligvis sees på som motsetninger, valgte jeg å døpe bloggen min for “Kronisk lykkelig”. For det må da gå an å være både kronisk syk og lykkelig på samme tid?

De mest observante av dere har kanskje også lagt merke til bildet som fronter både bloggen og Facebook- siden. Det er en collage av dører, hvor en av dørene er uthevet i gult. Symbolikken i bildet er at sykdommen har lukket mange dører, eller muligheter om du vil. Samtidig er det sånn at når en dør lukkes, åpner det seg alltid en ny. Og akkurat nå føler jeg flere dører er i ferd med å åpne seg. Den gule fargen symboliserer energi, vekst, muligheter, glede og varme. Alt det jeg er på jakt etter!

Følg meg gjerne på InstagramFacebook og Twitter, eller ta kontakt her.