Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Konkurranse 

Det er mange som av ulike årsaker sliter med tørre eller hovne øyne. Altfor mange strever også med hodepine. For å lindre disse plagene, har firmaet Bausch & Lomb utviklet en øyemaske, som jeg anbefaler på det varmeste. Masken kalles TheraPearl, og kan enkelt kjøles ned eller varmes opp, alt etter hvilke plager du ønsker å lindre. Etter min erfaring gir TheraPearl øyemasken ganske umiddelbar lindring, og er et medikamentfritt og godt alternativ.

TheraPearl konkurranse

Jeg har vært så heldig å bli sponset av Bausch & Lomb Nordic AB, med en slik maske, som jeg ønsker å gi i premie til en av dere lesere. Dette er hva jeg ønsker fra deg, for at du skal kunne delta i konkurransen:

 • Gi en skriftlig tilbakemelding på hvilket av mine blogginnlegg du liker best. Samtlige innlegg finner du på kronisklykkelig.no
 • Tilbakemeldingen må inneholde en begrunnelse for hvorfor du liker akkurat dette innlegget. Du kan velge å gi tilbakemelding som kommentar direkte under denne teksten på Facebook, eller som kommentar inne på kronisklykkelig.no
 • Dersom du ønsker å stemme på flere innlegg, er det greit. Husk da å gi begrunnelse for hvert av innleggene du stemmer på.
 • Familie og folk som står på min venneliste på Facebook, kan ikke delta i konkurransen. Men dere er uansett velkomne til å stemme på innlegg på lik linje med alle andre. Din tilbakemelding er nyttig for meg i videre arbeid.
 • Stemmefrist er mandag 12. desember 2016 kl 12, og vinneren vil bli trukket og kontaktet innen onsdag 14. desember 2016 kl 18. Dersom jeg ikke får kontakt med vinneren innen påfølgende mandag, 19. desember, vil ny vinner bli trukket.
 • Jeg setter pris på om du vil følge Kronisk lykkelig på Facebook, og om du deler innlegget videre.

Lykke til!

Følg meg gjerne på InstagramFacebook og Twitter, eller kontakt meg her dersom du tror jeg kan bidra med noe.

*Sponset innlegg*

12 kommentarer

 1. Hilde

  Hei? Takk for fin blogg med mange bra innlegg. Det er lett å kjenne seg igjen i mye av det du skriver. Det er ikke lett å plukke ut et innlegg, men jeg velger likevel «Sjøgrens, hva er det?». Dette på grunn av at det er svært viktig med informasjon om denne sykdommen. En sykdom som er usynlig, men kan være svært plagsom. Du har med både faktaopplysninger og noe om hvordan du selv opplever sykdommen med bl.a. fatigue. Vi som har sykdommen vet at den innebærer mer en tørre øyne og tørr munn. Lykke til videre!?

  • Anita

   Tusen takk for veldig fin tilbakemelding! Lykke til, du også ❤️

 2. Ida

  Likte innlegget ditt «Ti still», fordi jeg er helt enig og glad noen andre kan sette ord på det for meg, etter som det er et sårt tema 🙂 <3 Stå på

  • Anita

   Takk for din stemme ? Håper du kommer deg raskt ut av bølgedalen du er i, sånn at julefeiringen blir god. (Tenker på det siste blogginnlegget ditt.)

   • Ida

    Tusen takk <3 Full oppladning i dag 🙂 Du får ha en fin adventstid du å

    • Anita

     Takk ?

 3. Sesilie Andersen Øie

  Innlegget «Ingen opptur uten en nedtur etterpå» er ett innlegg jeg som kroniker selv liker veldig godt. Det er så utrolig mye sant i den overskriften, samtidig deler du så mange så hverdagslige gleder i innlegget du skriver.
  Jeg synes det er ett ærlig, nakent og vakkert, men også sårt innlegg.

  • Anita

   Hjertelig takk for nydelig tilbakemelding, Sesilie ❤️

 4. Sigrid

  Jeg liker alle innleggene dine og leser bloggen din fast så det er vanskelig å skulle velge seg et favoritt innlegg.
  Du skriver utrolig godt og man kjenner seg så godt igjen i mye av det du skriver, på godt og vondt. Det er slik at man både kan le og gråte seg gjennom tekstene dine.

  Det er likevel en tekst som virkelig satt seg godt i magen og som jeg kjente i lang tid etter jeg hadde lest den.

  http://kronisklykkelig.no/category/sorg/

  «La stormen være ute» er både sterk, vond, trist og vakker på samme tid.
  Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn at det er en tekst som sitter i lenge etter at man har lest den.

  Jeg håper du fortsetter å skrive i lang tid fremover. ?
  Sigrid

  • Anita

   Bedre skussmål enn dette, går det ikke an å be om! Tusen hjertelig takk, Sigrid ??? Lykke til i konkurransen, ønsker deg en god dag videre ?

 5. Vigdis Nylund

  Hei. Håper jeg gjør dette riktig men prøver likevel ? Ditt innlegg om tanker synes jeg er det mest sannferdige og traff mitt hjerte og ja jeg skal være ærlig,jeg er inne på bloggen din og leser flere ganger i mnd for å minne meg selv på at jeg ikke er alene om denne fysykdommen. Klem fra Vigdis ❤️ Ps: du må aldri slutte å blogge om dette temaet og ting rundt det. Du snakker for masse tusen som ikke klare å snakke om det.

  • Anita

   Takk for din stemme, Vigdis! Kunne du skrevet tittelen på det innlegget du mener, for jeg er litt usikker på hvilket du refererer til ?

© 2023 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑

%d bloggere liker dette: