Lista over ting jeg burde gjøre, er lang. Veldig lang. I tillegg til vanlige gjøremål for et hushold med barn, voksne og firbeinte, er det sånn at jeg tilfeldigvis reiste på rehabilitering kun ei uke etter at vi flyttet inn i nytt hus. Med litt fantasi kan du sikkert tenke deg hvor kaotisk det fortsatt er her, siden ingen andre enn meg turde å ta grep om alle pynteting, bilder og annet som gjør et hjem koselig, mens jeg var borte. Heldigvis, må jeg nesten si. Liker best å ha kontroll på den slags.

Nå har det gått nesten ei uke siden jeg kom hjem, og på den tiden har jeg kun rukket en brøkdel av alt jeg hadde planlagt å gjøre. Kan jo velge å bli litt frustrert av det, men ser ikke vitsen. Er fortsatt så glad over å være tilbake i heimen, at jeg koser meg i rotet. Og det kan jeg love deg at er helt ulikt den jeg vanligvis er!

Rot får være rot, for når sola titter frem samtidig med bedre form, velger jeg å nyte øyeblikket. Det håper jeg jammen du også gjør. Lag deg en nydelig dag, hvor enn du er i verden ?Burde gjøre