Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Bloggen er i gang!

Det er med aldri så lite stolthet, og litt skjelvende hender at jeg nå velger å dele bloggen min med dere. Har lenge lurt på om skriveriene mine kunne brukes til noe fornuftig. Så har det seg sånn at jeg den senere tid har fått så mange fine tilbakemeldinger fra kjente og ukjente, på at jeg burde dele tankene med flere. Og dermed ble plutselig bloggen «Kronisk lykkelig» født!

Litt bekymret for om jeg klarer å leve opp til egne forventninger, for de er det alltid vanskeligst å tilfredsstille. Believe in yourselfMen jeg har et håp om at dere lesere vil være min rettesnor, på godt og vondt. Jeg er nemlig helt avhengig av respons fra dere, dersom dette prosjektet skal være liv laga. Det være seg konkrete feil, mangler, eller at dere bekrefter når jeg er inne på noe bra. Uten tilbakemelding, koker det meste bort i kålen 😛

Så hvorfor valgte jeg å kalle bloggen for «Kronisk lykkelig»? Det er jo ingen som er det? Vel, jeg er typen som ofte søker etter informasjon på nettet. Og når helsetilstanden er som den er, starter søkene mine litt for ofte med ordet «kronisk». Du skulle bare visst hvor mange rare forslag Google kommer opp med, når man starter med å skrive «kronisk» i søkefeltet! Men jeg har enda til gode å få forslag om å søke etter kronisk lykke. Samtidig er det vel sånn at samtlige av oss er på konstant jakt etter lykke, eller det som gjør oss lykkelige. Og når man blir syk, leter man ekstra febrilsk etter noe som kan gjøre livet bedre og lykkeligere. Så for å kombinere to ord som vanligvis sees på som motsetninger, valgte jeg å døpe bloggen min for «Kronisk Lykkelig». For det må da gå an å være både kronisk syk og lykkelig på samme tid?

De mest observante av dere har kanskje også lagt merke til bildet som fronter både bloggen og Facebook- siden. Det er en collage av dører, hvor en av dørene er uthevet i gult. Symbolikken i bildet er for meg at sykdommen har lukket mange dører, eller muligheter om du vil. Samtidig er det sånn at når en dør lukkes, åpner det seg alltid en ny. Og akkurat nå føler jeg flere dører er i ferd med å åpne seg. Den gule fargen symboliserer energi, vekst, muligheter, glede og varme. Alt det jeg er på jakt etter!

Kom og bli med meg i jakten, jeg er nok ikke den eneste som leter etter disse tingene.

 

Kronisk lykkelig på Instagram

Kronisk lykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook

 

6 kommentarer

 1. Miriam_johannessn@hotmail.com

  Så bra !! Kjempe bra at du skriver å deler:) det gjør så godt for oss andre som også på mange måter har det som deg:) kan jo være litt vanskelig og finne ut hvordan en skal være lykkelig å finne lykke når en er kronisk syk, selv føler jeg at jeg klarer det mer og mer!
  Takk for du skriver!
  Hilsen mjhellvik 😉

  • Anita

   Selv takk, for at du leser ?? Veldig kjekt å høre at skribleriene mine kan være andre til hjelp ?

 2. vivian

  Syns du e fantastisk og tøff som våger å by så mye på deg selv. Er altfor mange som later til at livet er så perfekt på alle måter. Ønsker deg alt godt, og stå på ❤ Godt nyttår, måtte det by på lite smerter og mer energi. Klem

  • Anita

   Veldig kjekt at du syns det, takk! Alt det beste for deg også, håper du vil følge meg videre. Klem

 3. grunnplan

  Ja Anita!! Så bra! ?
  Heia deg!

  • Anita

   Tusen takk ☺️ Tøffet meg til og tok endelig steget.

© 2024 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑