Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Ny horisont

Jeg har en spennende nyhet, som jeg har kriblet lenge etter å dele. Nyheten involverer flere enn meg selv, så jeg har avventet kringkastingen til alle det berører har fått sjansen til å la det synke litt inn.

I løpet av sommeren 2016 flytter vi fra huset vårt i byen, til en gård på landet. Foruten meg selv inkluderer «vi» min mann, snart seksårige datter, bonusgutter påTalgje nesten 14 og 16 år, hund, katt og fisker. Og selvfølgelig et anselig flyttelass av ting og tang 😀 Det er mine svigerforeldre som bor på gården nå, så vi reiser allerede inn dit så ofte vi kan. Gården ligger en liten times kjøretur unna, på den idylliske øya Talgje i Finnøy kommune.

Du som har fulgt meg en stund, vet at formen min ikke er mye å skryte av. Det er lite å hente, både når det gjelder energi og pågangsmot. Men hver gang jeg tenker på den nært forestående flyttingen, fylles jeg av optimisme, glede, forventninger og litt ekstra energi. For meg beviser det viktigheten av å hele tiden ha noe å se frem til, og strekke seg etter. At vi skal bli gårdbrukere uten noen som helst erfaring i bagasjen, er jeg mindre bekymret over. Og bare så det er sagt; det er ingen aktiv drift på gården den dag i dag, så vi kan selv styre hvor mye eller lite arbeid det skal bli.

Jeg håper selvsagt at jeg skal bli oppegående nok til å drive med både det ene og andre der inne. For plass til dyr og dyrking av ulike vekster er det definitivt tilrettelagt for. For tiden er jordbruksnæringen litt turbulent for småbruk som dette, men kanskje vi på sikt klarer å starte noen prosjekter som kan utgjøre en tilleggsnæring. Jeg er i hvert fall klar for å brette opp ermene og bli skitten under neglene, så snart denne kroppen tillater det.

Livet på landet har nok sine utfordringer det også, men jeg ser uansett frem til å bosette meg i en historisk perle av et hus, omgitt av natur på alle kanter, med utsikt til sjøen, fri tilgang på frisk luft og alle muligheter åpne foran oss. Ønsk oss lykke til, så kan det jo hende at jeg etterhvert deler noen biter av livet på landet også 🙂

Mittdrømmested

Kronisk lykkelig på Instagram

Kronisk lykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook

2 kommentarer

  1. Vivian

    Fantastisk Anita! Masse lykke til ❤

    • Anita

      Ja, er det ikke vel? ? Tusen takk!

© 2024 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑