Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Jeg vil premiere deg

Vet du hva? Kronisk lykkelig har passert 1000 følgere, eller «likes» om du vil, på Facebook! Det er kun fire måneder siden bloggen ble født, så jeg er utrolig fornøyd med at så mange har valgt å følge meg på denne korte tiden. I tillegg har bloggen nesten 350 følgere på Instagram og over 400 følgere på Twitter. Til å være en blogg med såpass smalt innhold, syns jeg dette er veldig gode tall.

I motsetning til veldig mange andre bloggere, oppdaterer jeg ikke bloggen flere ganger om dagen. Faktisk kan det gå over en uke mellom hvert innlegg. Det gjør at jeg er ekstra takknemlig over de følgerne jeg har, som er så tålmodige og kommer med så mange fine tilbakemeldinger til meg.

Tusentakkfor1000likesMin blogg er ikke sponset på noe vis. Men jeg har likevel lyst til å trø i gang en bitteliten giveaway. Rett og slett for å vise at jeg setter veldig stor pris på dere lesere. Har ikke lyst til å røpe hva jeg gir bort, men lover at trekningen skal foregå på hederlig vis 🙂

Så hva krever jeg av deg for at du skal gjøre deg kvalifisert i denne veldig uformelle konkurransen? – Jo, jeg vil at du forteller hvilket innlegg du har likt best på bloggen.  Skriv gjerne hvorfor du likte innlegget, det er nemlig verdifull informasjon for meg. Svaret ditt må enten gis som kommentar direkte her på kronisklykkelig.no eller som kommentar på Facebook- siden til Kronisk lykkelig. Svarfrist søndag 7. februar 2016  klokken 19.

Gleder meg til å høre fra dere!

Anita

Blogglisten hits

@kronisk_lykkelig på Instagram

@kronisklykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook

16 kommentarer

 1. Astrid

  Hei Anita,
  «Summetone» synes jeg er et fint innlegg. Den sier mye om hvordan en kropp med kroniske plager trenger å medisinere seg oftere under og etter større sammenkomster med familie og venner «for å stå løpet ut». Det er trist, som du sier, at andre ikke kan se hvordan dette sliter på formen når en ikke har en skavank som viser at nok er nok, men man prøver så godt man kan å henge med to the bitter end. Men når det er sagt er man jo veldig lykkelig for å ha overvært sammenkomsten og har gode minner.

  • Anita

   Det var den manglende krykka da ? Takk for fin tilbakemelding, veldig kjekt å høre. Riktig god kveld og helg til deg!

 2. Aina

  Innlegget «julen kommer uansett» tror jeg at jeg må si, hvis jeg skal velge et innlegg. Jeg kom over det på tv2.no og det traff meg så veldig. Endelig følelsen av at noen forstår fullt ut.

  Egentlig treffer alle innleggene dine meg. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Det er ikke mange bloggene jeg leser fast, men denne leser jeg!

  • Anita

   Veldig glad for at du fant bloggen min, og at du liker det jeg skriver. Tusen takk for fin tilbakemelding! ?

 3. Veronica S Hide

  Veldig fin blogg, du skriv godt. Sjølv er eg også kronisk sjuk, så eg har funne mykje trøst i innlegga dine. Vanskeleg å velge ut kva for eit innlegg eg likte best, men eg vel meg: Jeg er min venn, hvem er din? God bedring.

  • Anita

   Takk i like måte 🙂 Veldig fint å høre at ordene mine er til hjelp.

 4. hanneblystvet

  Kjære deg!
  Gratulerer med voksende følgerskare; jeg tror at den vil fortsette å vokse fordi du beskriver temaer som mange går og tenker på og som er godt og viktig å få formulert og delt!
  Jeg kjenner meg igjen i mange av innleggene dine, men hvis jeg skal trekke frem et spesielt så er det «Det må være psyken».
  Jeg synes dette er et område som trenger mye mer åpenhet og fokus fremover, fra alle parter som er involvert når noen blir syke. Det er så mye mer ved det å bli syk enn selve diagnosen, man har fått med seg en ubuden gjest og nå skal man prøve å bygge opp tilværelsen sin på nytt med et annet perspektiv enn det man hadde før.
  Personlig vet jeg hvor ensomt og usikkert det kan kjennes og jeg har savnet åpenhet, fellesskap og motivasjon til å bygge meg opp psykisk etter at jeg ble syk. Den psykiske delen av det å bli kronisk syk trenger å løftes frem og bli en like viktig del av alt og ikke gjemmes bort eller være adskilt fra den fysiske delen.
  Her er det rom for store endringer på flere arenaer som vil kunne gjøre det litt bedre for en stor gruppe mennesker og jeg synes det er så utrolig fint at du med bloggen din bidrar til å sette fokus på dette!! For det er jo det livet handler om enten man er frisk eller syk; å skape balanse man kan leve med.
  Ønsker deg alt godt fremover! God skriving; gleder meg til å lese og ta del i dine fremtidige innlegg 🙂

  Klem fra Hanne

  • Anita

   Åh, føler nesten ordene dine er som tatt ut av mine tanker! Balanse er et viktig stikkord, det oppsummerte du veldig fint. Alt godt til deg også, og takk for at du følger meg!

 5. Vivian

  Hei Anita. «Har du tenkt på det» er nok det innlegget som har gjort mest inntrykk på meg. Rett og slett fordi jeg ikke hadde tenkt på de tingene du skriver om i innlegget ditt før jeg ble sammen med en som har en kronisk sykdom. Det tok sin tid før brikkene begynte å falle på plass og før jeg fikk svar på hvorfor dette nydelige mennesket var så passiv og alene. Så takk for det flotte innlegget. Du satte ord på det jeg skulle ønske andre også hadde tenkt.

  • Anita

   Så leit å høre om din erfaring. Samtidig er det veldig fint å vite at tankene mine hjalp deg. Tusen takk for tilbakemeldingen!

 6. Olav

  1000 hjertelig takk for en flott blogg, om et trist tema, som man (dessverre) kan kjenne seg godt igjen i. Det er jo synd at det skal være sånn, men det er jo faktisk sant at det er «trøst i felles skjebne». Av mange fine så velger jeg innlegget fra 15.desember med overskriften «Fysisk og mental energi» som min favoritt. Før jeg ble syk (Bekhterev) tenkte jeg ikke på at kronisk smerte også påvirker det mentale, men har etterhvert fått «god» erfaring med det. Konsentrasjonsevne og læringsevne blir betydelig redusert. Igjen takk for at du tar det opp:-)

  • Anita

   Tusen takk, Olav! Veldig glad for din tilbakemelding ?

 7. Linda

  Jeg synes det er veldig interessant å følge bloggen din! Rett og slett fordi jeg identifiserer meg med deg, og du skriver så godt om det å være kronisk syk.
  Det innlegget jeg har likt best er «Jeg er min venn, hvem er din?» Det fokuset er så utrolig viktig! Kronisk syk eller ei.
  Takk for at du deler dine tanker med oss!

  • Anita

   Kunne ikke vært mer enig med deg. Uansett hvilken situasjon man er i, bør man ha seg selv som støttespiller. Takk for at du leser og kommenterer 🙂

 8. Merete Graham

  Åh så gøy! Gratulerer med flotte følger/likestall! Mitt favorittinnlegg er «jeg er min venn, hvem er din?». Synes dette innlegget var veldig inspirerende og det fikk meg til å tenke mye. Man opplever at de fleste venner forsvinner når man blir syk, og innlegget ditt har faktisk hjulpet meg mye de siste dagene, da jeg har vært fryktelig syk og følt meg redd og ensom. Jeg prøver å være snill med meg selv og stille opp på den måten jeg savner at andre gjør. Og i det hele tatt; bare å være obs på det du skriver gjør mye. Så tusen takk!

  God klem fra Merete Graham
  (Det er jeg som er @frkgraham på instagram, det var der jeg fant bloggen din)

  ❤️❤️

  • Anita

   Tusen takk, Merete. Nå gjorde du meg veldig glad! Liker å følge deg på Instagram, selv om jeg syns det er trist å lese at helsa herjer sånn med deg. Stor klem <3

© 2024 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑