Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Takk for det gamle året

Jeg skulle så gjerne avsluttet året med noen velvalgte ord. Noen kloke betraktninger over året som ligger bak oss, positive tanker for året som venter foran oss, pakket inn i håp og glede. Men jeg får det ikke helt til.

Det har vært stille på bloggen over lengre tid. Det plager meg mest fordi jeg liker og skrive, og fordi det gjør meg glad hver gang jeg har tømt hodet for tanker. Men ordene stokker seg, fingrene vil ikke skrive, overskuddet er ikke der.

Jeg har feiret jul sammen med dem jeg er aller mest glad i. Og det er jeg uendelig takknemlig for. Jeg har vært med på alt, og det er ingen selvfølge. Det har også bidratt til at jeg ikke har klart å være tilstede her, men når jeg må velge mellom å blogge eller å bruke tid med familien, er selvfølgelig valget enkelt. I dag skal årets siste dag feires, og jeg vet enda ikke om jeg klarer å bli med. Jeg satser selvfølgelig på at jeg klarer og mobilisere siste rest av energi, nok til å klare og ignorere vondtene, bringe frem smilet og komme meg i finstasen. Men timene som kommer vil vise om jeg får det til.

License free from Pixabay

Jeg har uansett lyst til å takke dere for året som ligger bak oss. At denne bloggen og dere lesere skulle bli så betydningsfulle for meg, ante jeg ikke da jeg startet opp høsten 2015. Men jammen er jeg glad for at jeg tok det skrittet! Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra dere, så mange gode ord, og lykkeønskninger. Noen nye vennskap har det også blitt. Tusen tusen takk skal dere ha! Mennesker er laget for å være del av et fellesskap, og det er akkurat det dere som leser disse ordene, sørger for å gi meg. Håper at noen av dere kanskje kjenner på den samme følelsen. Sammen er vi sterke, i hvert fall mye sterkere enn når vi står alene.

Om du skal feire i kveld eller lar det hele passere som en vanlig søndag. Om du skal være i godt lag, alene eller med noen som får deg til å føle deg alene; Jeg ønsker deg uansett en nydelig kveld, og så håper jeg morgendagen danner en god start på et godt nytt år. Håper 2018 bringer det du måtte ønske. Selv har jeg ingen forsetter, men sterke ønsker om bedre helse, og at menneskene rundt meg forblir friske, glade og fornøyde.

Alt godt for det nye året!

Anita

Følg meg gjerne på InstagramFacebook og Twitter, eller kontakt meg her dersom du tror jeg kan bidra med noe.

4 kommentarer

 1. Bente

  Riktig Godt Nyttår til deg. Er det noen som fortjener det så er det deg. Håper 2018 blir et år der du føler deg sterkere og at overskuddet virkelig kommer tilbake. Du er modig som deler hverdagen med oss som følger bloggen din, til tross for at den stjeler krefter fra deg til å gjøre andre ting. Det er mange av oss som setter veldig pris på ordene fra deg. Men bruk ikke for mye tid på oss, bruk tiden din på de som du har rundt deg. Vi forstår om det går litt tid mellom innleggene dine. Stor klem ❤

  • Anita

   Oppdaget nettopp denne nydelige kommentaren, som av en eller annen grunn hadde havnet i spam- filteret. Beklager det!
   Tusen takk for gode ord. Jeg kunne i grunnen ikke ha lest dem på et bedre tidspunkt, for akkurat nå er ting litt for tøft. Godt å vite at ordene mine betyr noe for noen <3

   Klem❣️

 2. Magnhild

  Kjære deg, riktig godt nytt år til deg også. Jeg synes du er modig som tør å sette ord på det å være så syk som du er.

  Ønsker deg en riktig god kveld og håper du orker å feire litt.

  Det blir ikke så stor feiring hos oss heller. Middag med familien, og kanskje en tur på midnattsmesse hvis formen holder.

  • Anita

   Du er god, Magnhild. Takk skal du ha <3 Håper formen holder, sånn at du får med deg midnattsmessa. Snakkes i 2018!

© 2024 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑