Høsten 2019 kjente jeg et økende behov for å finne naturlige løsninger på flere av hverdagens utfordringer, vondter og vansker. I den forbindelse lette jeg meg frem på det o store nettet, til doTERRA sine oljeprodukter. Jeg ble umiddelbart fascinert over hvor utrolig mange bruksområder produktene deres dekker, og startet med å lese meg opp på noen av de mest populære oljene.

Det gikk ikke mange dager før jeg var så klar for å teste alt det spennende jeg hadde lest, at jeg inviterte meg selv inn i deres fantastiske oljeverden. Jeg fikk raskt kontakt med hun som etterhvert ble min mentor og veileder, Gunn Gudmundson. Gunn er ei inspirerende dame som er utdannet naturterapeut, og som har brukt essensielle oljer aktivt i mange år, både til pleie og behandling av seg selv, familie, venner og kunder. Hun deler villig vekk av sine erfaringer, og satte meg raskt i kontakt med en hel gruppe mennesker som i likhet med meg, søker etter naturlige, skånsomme løsninger for å støtte kroppens kamp mot alle utfordringene den møter.

På dette første, halve året må jeg si at jeg har lært og erfart utrolig mye spennende. Jeg har også blitt del av et større fellesskap, med utrolig mange kunnskapsrike og engasjerte mennesker. Har ikke angret ett sekund på at jeg ga meg selv denne sjansen, til å fungere bedre både fysisk, psykisk, hormonelt, følelsesmessig, ja rett og slett generelt bedre på alle plan!

Privat bilde
Mitt alternative husapotek

Om du kjenner litt på den samme nysgjerrigheten som jeg kjente, kontakt meg gjerne, så forteller jeg mer. Det er ingen hemmelighetskremmerier her, men alle har ulike spørsmål og problemstillinger. Så for å kunne gi alle så god hjelp jeg kan, er det best om vi snakker direkte om de tingene du lurer på. Jeg deler også en liten videosnutt med deg, som forklarer hvorfor jeg velger oljene fra doTERRA, fremfor andre. Videoen kan du se ved å trykke HER.

Kan forsikre deg om at du aldri må kjøpe noe du ikke vil ha, det finnes ingen kjøps- eller abonnementskrav hos doTERRA. Ei heller forventninger om at du skal gjøre som meg, og dele informasjon videre. Det gjør jeg kun fordi jeg gjerne vil at andre skal få glede av de samme tingene jeg har fått!

Alt foregår totalt på dine premisser, så du har ingenting å tape på å gi disse deilige oljene og alle de andre oljebaserte produktene som doTERRA tilbyr, en sjanse 😊 Jeg tør påstå at timingen for å prøve dette ut nå, er ganske enkelt perfekt. For i disse krisetider er det viktigere enn noen gang å verne om egen helse og eget velvære, slik at du er rustet så godt du kan for hva som enn måtte komme. En sunn og glad kropp vil selvfølgelig være bedre rustet mot all slags belastninger, enn en neglisjert, sliten og kanskje til og med usunn kropp.

Du finner meg på doTERRA sine sider, ved å trykke på denne lenken: http://www.mydoterra.com/kronisklykkelig

Du er også velkommen til å bruke kontaktskjemaet som du finner her, dersom du foretrekker det.
Ser frem til å høre fra deg! ❤️

Med engasjert hilsen,

Anita Hjertviksten Lindland