Jeg er overveldet over den fantastiske responsen jeg har fått på bloggen min. Hundrevis av mennesker har vært inne og lest, kommentert, likt og delt innleggene mine. Faktisk har lesere fra 23 forskjellige land har vært innom bloggen, og Facebook siden til Kronisk lykkelig har nå passert 200 følgere. Og alt dette har skjedd på under ei uke!
I går var første dagen Kronisk lykkelig var registrert på blogglisten.no. Og i dag har den seilt rett inn på sjette plass i kategorien «Helse»! 6plass blogglistenOver meg, på femte plass, ligger personlig trener Lene Alexandra Øien. Hun har vært en kjent personlighet i Norge i årevis, og har naturlig nok drevet på med dette mye lenger enn meg. Så jeg er stolt og beæret over å komme så høyt opp på lista, så fort. Men når stoltheten har lagt seg, kommer nervene. For hvordan i all verden skal jeg klare å følge opp en sånn pangstart?

– Jo, jeg skal puste med magen. Så skal jeg fortsette og skrive som om ingenting har skjedd. For jeg kan ikke gjøre mer enn mitt beste. Og det er tydeligvis godt nok. Kanskje på tide å slutte å være så selvkritisk? Jeg tror vi er veldig mange som er vDoneisbetterthanperfectåre egne, største kritikere. Og det er så bortkastet! For i de aller fleste tilfellene er det vi gjør godt nok.

Jeg er god nok. Du er god nok. Dere er gode nok. Jeg skal nyte følelsen av takknemlighet for hver eneste en av dere som er inne og leser, liker og deler.

TUSEN TAKK!

 

Kronisk lykkelig på Instagram

Kronisk lykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook