Å leve med kronisk og usynlig sykdom

Takket være dere

I dag er det fire uker siden jeg lanserte bloggen. Og på de fire ukene har det skjedd mye. Det er en bratt læringskurve når man startet en blogg uten å ha erfaring på området, så jeg lærer stort sett noe nytt hver dag. Jeg har fått masse fine tilbakemeldinger fra dere, gode ord som jeg tar til meg og planlegger å hente frem de dagene hvor selvfølelsen kanskje ikke er fullt så bra.

Jeg er aktiv i forskjellige, sosiale medier for å gjøre bloggen kjent for flere lesere. Så Kronisk lykkelig er å finne både som eget nettsted , på Facebook , på Twitter og på Instagram . Den aller beste måten å få nye lesere på, er likevel når dere deler siden eller innleggene mine med andre. Personlige anbefalinger går hvilken som helst reklame en høy gang, og jeg er derfor veldig takknemlig for hver eneste en av dere som har likt, kommentert og delt innleggene mine.

Har lyst til å dele noen tall med dere, fordi det sier noe om hvordan bloggen er mottatt. Jeg tenker at det også sier noe om hvilket behov det er for mer informasjon om det å leve med kronisk sykdom.

Veien videre

 • På fire uker, har Facebook- siden til Kronisk lykkelig allerede fått 500 likes.
 • Bloggen er besøkt av litt over 14000 lesere, som totalt har gitt 21000 sidevisninger. For noen utrolige tall!
 • Det mest populære innlegget til nå, er det som heter «Sjøgrens, hva er det?». Responsen og lesertallene på dette innlegget var helt enorme, og har virkelig gitt meg en aha- opplevelse. Hadde ikke trodd at faglig stoff ville være av så stor interesse.

Jeg ser frem til å fortsette og dele mine tanker med dere. Og dersom du liker det du leser, del det gjerne videre til andre.

Med ønske om en nydelig dag,

Anita

Blogglisten hits

@kronisk_lykkelig på Instagram

@kronisklykkelig på Twitter

Kronisk lykkelig på Facebook

2 kommentarer

 1. Mai-Liss Brekke

  Ja,se det,se det. (y). Har selv Sjøgrens med endel «rare» symptomer 😉 Noen dager er ganske så bra,og andre «ned i kjelleren» ..Godt for alle som engasjerer seg og sprer endel informasjon,for ikke mange som forstår hvordan dette er å leve med,men man får ta godt vare på de bra dager,og tid til egenpleie på de dårligste..Kjente meg godt igjen i innlegget med berg og dalbane ,og bruk for masse galgenhumor til tider som dette..Veldig bra det du skriver,så helt klart vi følger og deler,Anita (y) Lykke til videre med bloggen og…helsa <3

  • Anita

   Blir alltid glad for å høre at det jeg skriver er gjenkjennelig. Vet jo at jeg ikke er alene om å ha det sånn, så da er det fint å ha noen å dele med. Tusen takk skal du ha Mai-Liss. Alt godt til deg også!

© 2021 Kronisk lykkelig

Tema av Anders NorénOpp ↑

%d bloggere liker dette: