BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER PÅ KRONISKLYKKELIG.NO

En informasjonskapsel (også kjent som cookie) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Når du besøker kronisklykkelig.no lagres det informasjonskapsler på din datamaskin.

Google Analytics

Kronisklykkelig.no bruker et verktøy som heter Google Analytics, for å analysere hvordan leserne benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en informasjonskapsel, sendes til Google og lagres på servere. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom dette er et lovbestemt krav eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.
Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Kronisklykkelig bruker opplysningene fra Google Analytics til å analysere trafikken nettsiden genererer. Dette gir blant annet informasjon om besøksstatistikk, hvilke artikler som er mest populære, hvor leserne kommer fra, på hvilke tidspunkter bloggen er mest besøkt, med mer.

Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

Når du bruker kronisklykkelig.no, samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet over.

Skru av informasjonskapsler

Dersom du ikke ønsker å akseptere bruken av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser til å automatisk avvise disse, eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en informasjonskapsel.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan også slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.